Trine Kryger Simonsen vælger IT’s Perfect som tekstil brancheløsning – fuldt integreret til economic

Det danske modebrand Trine Kryger Simonsen har valgt Systemcenter som fremtidig IT partner. Samtidig vælger brandet at implementere den 100% cloud løsning IT’s Perfect Solution til håndtering af de tekstil specifikke processer i virksomheden. Løsningen er fuldt integreret til economic.

Trine Kryger Simonsen blev grundlagt i 2002 og er placeret i idylliske Bogense på Nordfyn. Herfra designes, udvikles og håndteres den europæiske produktion, der forhandles i udvalgte og eksklusive butikker. Trine Kryger Simonsen har været kunde hos Sketz i flere år, og blandt andet de smukke packshots er fra Sketz.

100 % cloud brancheløsning til mode og tekstil

Claus Nørgaard, ansvarlig for IT’s Perfect hos Systemcenter uddyber: “Trine Kryger Simonsen er jo en CMT (Cut-Make-TRIM) virksomhed. Det betyder, at det er vigtigt for branded at kunne håndtere indkøbet af metervarer og alle de specifikke styklistepriser. For første gang er det nu muligt at gøre dette i en online og 100% cloud løsning, der via et PDM (Product Data Management) modul på en enkel og i et meget brugervenligt interface, gør det komplekse lettere.”

Claus Nørgaard fortsætter:
“Selve tanken med vores brancheløsning til tekstil- og modebranchen er anvendelse af Native Data. Så snart Trine Kryger Simonsen er kommet i gang med at lave produktudviklingen i løsningen er produktet jo reelt klar til salg via de indbyggede mobile ordre Apps. Det betyder, at der ikke skal integreres. Derfor er Native Data så utroligt interessant. Det samme er tilfældet med både B2B og B2C webshops, der også er en del af Native Data konceptet.”

“Den indbyggede rapportgenerator gør det let at lave sine egene specifikke rapporter. Derudover, og faktisk helt unikt for IT’s Perfect Solutions er det nu muligt at dele rapporter med andre brugere og derved sikre sig selv nyt udsyn på egne data. Den idé med, at man hjælper hinanden og udveksler erfaring, tror jeg, bliver rigtig stor for mode-, tekstil- og lifestyle-branchen.”