Norrskov vælger itSuitsFashion og som virksomhedens nye fashion ERP løsning

Norrskov er en dansk virksomhed, som designer, producerer og sælger outdoor sportstøj i højeste kvalitet. Kilden til Norrskovs inspiration er i den skandinaviske livstil, og den unikke rå og skiftende nordiske natur.

NAV og Fashion konsulent Rasmus Paulsen, Systemcenter Randers udtaler:

”Det er lidt en interessant dette her. Typisk så forventer kunderne, rapa[1]at nyt ERP kan være en stor og kompleks ting. Her var det lige modsat. Vi viste en generel præsentation af Microsoft Dynamics NAV og brancheløsningen itSuitsFashion. Da Norrskov ikke er det klassiske modehus, så havde de selv tid og mulighed til mere eller mindre selv, at implementere løsningen. Selvfølgelig med os som sparringspartner. Når ERP er lavet rigtigt første gang, så er det hele ligetil. ” 

Få mere information omkring brancheløsningen itSuitsFashion, der er skræddersyet til modebranchen og baseret på Microsoft Dynamics NAV 2016

itsuitsfashion microsoft dynamics nav erplaptopProduktporteføljen hos Norrskov leveres på 3 forskellige kollektioner, der alle er produceret i den bedste kvalitet, og er funktionelt og moderne på samme tid.
– Norrskov Perfomance Line
– Norrskov Classic Line
– Norrskov Comtempo Line.

læs mere om Norrskov

NS_03