Native mobile eller mobil optimeret web?

Native Mobile
En native mobil applikation er en, der er installeret på din mobile enhed. Fordi den er bygget til din enheds operativ system leverer den en høj grad af pålidelighed.
Native mobile løsninger fungerer ofte offline, og kan oftest også tilgå områder som dine kontakter, dit kamera og hardvare som en bluetooth scanner.

Mobil optimeret web
Modsætningen til en native mobil applikation er en mobil kompatibel website, der loader ind i en mobil webbrowser. Ser du denne side via din mobiltelefon, er det samme teknologi. Fordi applikationen er afhængig af  din webbrowser, der igen er afhængig af din mobiltelefons operativ system, er mobil-optimerede webapplikationer i naturen langsommere og mindre pålidelige. Denne type apps vil oftest ikke fungere off-line og brugeroplevelsen kan påvirkes kraftigt af internetdækningen.

… og vinderen er NATIVE MOBILE

85% forbrugerene foretrække native mobile apps over mobile websites*

3 grunde til hvorfor en native app er kritisk hos B2B købere

1.

Performance betyder alt
Når en køber placerer en ordrer til dig på deres mobile enhed, så har det bare at virke. Det er også vigtigt, at bruger oplevelsen er positiv hele vejen rundt med hurtige side loads og præcis ordrebekræftelse. Hvis din køber oplever internetafbrydelser kan man ikke være garanteret en positiv oplevelse eller en placeret ordre. Dette kan være forskellen på at vinde ordren eller tabe den til konkurrenten.

2.

Købere er ofte uden net dækning
Mobile commerce eller mobil handel skal være let. Det skal give køberne mulighed for at placere ordre når som helst, hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed. Om mobildækningen er usikker eller om iPad kun har wifi, så skal det ikke give dine kunder mulighed for ikke at købe dine varer fra dig.

3.

Det høj frekvente ordre workflow
mange B2B køber foretrækker at placerer ordre ved siden af hylden, mens de tæller lageret op. En native app kan udnytte den mobile enheds kamera som en stregkode læser, og derved sikre, en hurtig placering af ordren, når behovet opstår.

Systemcenter leverer native apps

Pepperi
Mobile apps til ordreoptagelse til flere forskellige brancher. B2B storefront, der sikrer, at B2B kunder kan købe ind via native app. Integreret til Dynamics NAV og Dynamics C5.
Læs mere om Pepperi

Pepperi Sketz

IT’s Perfect Solutions
Mobile apps til ordreoptagelse til mode- og tekstilbranchen. Integreret til e-conomic og Dynamics C5.
Læs mere om IT’s Perfect Solutions

Sketz Pepperi

* https://econsultancy.com/blog/62326-85-of-consumers-favour-apps-over-mobile-websites