Sketz er samarbejdspartner med Fashionseminar.dk og stiller således blandt IT infrastruktur til rådighed.

Hent materiale fra

Om Fashionseminar

Under temaet “Digital Transformation Hands-ON, inviterede Fashionseminar.dk modebranchen til endnu et gratis seminar.

Udfordringerne står i dag nærmest i kø i modebranchen. Der skal håndteres flere produkter, flere årlige kollektioner. Prisen er presset, så produktionen placeres længere og længere væk. Distributionen sker både via klassisk wholesale via agenter eller sælgere. Kravet om B2B e-commerce er en selvfølge. Som online retailer er der forventninger om fuld returret. Har du fysisk retail er kravet om omnichannel en nødvendighed. Hov, hvordan styrer jeg et omnichannel lager? På årets fashionseminar HANDS-ON vil du få et detaljeret indblik i:

1) Hvordan kan Microsoft hjælpe? Mød årets Keynote kommer fra Microsoft, der fortæller om, alle de løsninger, der kan understøtte din basis forretning. Fokus på Office365, Power BI, Dynamics NAV, Dynamics C5.

2) Deloitte tager pulsen på branchen. Vigtige analyser og tendenser, samt uvurderlige forudsigelser på, hvor du bør fokusere din indsats.

3) 3 Internationale IT løsninger, der sammen med Microsoft kan hjælpe med at drive en profitabel forretning trods øget kompleksitet og presset indtjening.

4) Mød en dansk partner, der tør fungere som din virksomheds eksterne IT afdeling. Det kræver mod og troværdighed, men kan sikre at modebranchen kan fokusere på kerneopgaven.

Vi tager en holistisk tilgang, så seminariet er for både for mindre og mere etablerede virksomheder. Der vil være masser af praktiske råd og input, som kan implementeres øjeblikligt og derved give værdi med det samme.

Med næsten 500 deltagere er Fashion Seminar er Danmarks største seminar omkring IT til Modebranhcen. Fashionseminar.dk afholder 2 årlige seminarer, hvor den danske modebranche bliver inviteret for at blive klogere på de muligheder, der er tilstede for at forbedre branchens workflow. Talere og indlægsholdere er branchens førende kompetencer.

Tidligere afholdte seminarer i Fashionseminar.dk regi.
– Nov 2016 Digital Transformation (101 tilmeldte)
– Jun. 2016 Cloud til modebranchen (75 tilmeldte)
– Nov. 2015 Omni channel til modebranchen (95 tilmeldte)
– Maj 2015 360° IT til modebranchen (88 tilmeldte)
– Nov. 2014 eHandelsseminar (152 tilmeldte)
– Maj 2014 Fashion Supply Chain (110 tilmeldte)

Kontakt Fashion Seminar mail@fashionseminar.dk