Bruun & Stengade vælger Microsoft Dynamics NAV og den internationale brancheløsning itSuitsFashion

Bruun & Stengade blev grundlagt i 2004 med ønsket om at skille sig ud, og kunne forsyne mænd med produkter, der oversteg forventningerne. Siden da er der sket meget, og de sidste 8 år har også været præget af eksplosiv vækst og brandets kollektioner sælges til en bred vifte af internationale stormagasiner og omkring 600 butikker fordelt på 14 forskellige lande. Forventningen hos det københavnske herrebrand er, at efterspørgslen fortsætter med at stige. Derfor har der været et behov for at effektivisere sine it-løsninger.

Projekt med brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV

Projektleder Rasmus Paulsen, fortæller om forløbet:
”Det er et spændende projekt det her, og et projekt, der virkelig giver værdi med det samme, da vi via webservices kobler de forskellige forretningsområder sammen. Bruun &Stengade kom til os for at få en vurdering af deres muligheder. Sammen har vi vurderet, at en opgradering fra deres tidligere Dynamics NAV 2009 var nødvendig. Der er sket rigtigt meget på teknologifronten siden da.”

Opstart med ny brancheløsning – itSuitsFashion

– ”Sammen med den seneste version af Microsoft Dynamics NAV leverer vi en helt opdateret version af itSuitsFashion, den internationale brancheløsning til tekstil- og modebranchen. Vi er glade for at kunne levere en brancheløsning som itSuitsFashion, der virkelig giver mange muligheder for vores kunder.”

Integration med Magento

– ”Bruun & Stengade har en klar digital strategi, hvor de ønsker at tilbyde deres internationale kunder en optimal købsoplevelse. Dette kræver en sikker udveksling af produktinformationer, priser og logistik med deres online Magento platform.”

EDI integration med Magasin

– ”At handle med Magasin er jo at handle igennem consignment. Det betyder, at varerne i butikken reelt tilhører Bruun & Stengade og først overgår til Magasin ved kassesalg. Vi udveksler produkt- og priskataloger, samt potentiel følgesedler, salgsrapporter og fakturaer. Det giver en utrolig værdiskabelse.”

Integration med retail løsning fra Wallmob

– ”Bruun & Stengade anvender i dag en isoleret POS løsning baseret på native iOS. Vi udvikler nu et interface, således butikkerne er helt opdateret, samt at alle end-of-day rapporter automatisk bliver bogført.”

Fremtiden hedder Pepperi

– Vores forslag var helt klar at benytte sig af mobil ordremodtagelse. I en travl hverdag på farten, er det alfa omega, at teknologien følger med. Med Pepperi har Bruun & Stengade fået mulighed for at tage ordre direkte ved deres kunder, om der er internet eller ej. Det øger mersalget og produktiviteten. Derudover kan Pepperi bruges til CRM og besøgsrapporter. Vores erfaring er, at Pepperi er fremtiden indenfor ordremodtagelse.

Bruun og stengade fashion erp itsuitsfashion

Billede fra Bruun og Stengades butik