Bjørg Jewellery vælger den internationale brancheløsning IT’s Perfect Solutions

Bjørg Nordli-Mathisen grundlagde Bjørg Jewellery tilbage I 2004. Dette skete, mens hun boede i Indien og blev introduceret til de historiske håndværksmæssige smykketraditioner, som inspirerede hende til sin egen unika smykke fremstilling. Alle BJØRG smykker er håndlavet og alle materialer er 100% naturlige materialer. Smykkerne forhandles globalt i 40 lande via high-end smykkeforhandlere, fashion boutiques og gallerier som Luisa Via Roma, Kabiri, H-Lorenzo, Oki-ni, Astrup Fernley Museum, NK Details, David Andersen og Henrik Vibskov.

”Vi så IT’s Perfect Solutions første gang i forbindelse med Fashionseminar.dk i juni 2016, og var hurtigt overbevist om, at løsningen var en brancheløsning til mode- og tekstilbranchen, og passede rigtig godt til Systemcenter og ikke mindst til et segment i markedet, der i dag ikke havde en brancheløsning.”

”Segment som vi ser IT’s Perfect henvende sig til er virksomheder i tekstil- og modebranchen med 1-10 ansatte. Her afdækkes PDM, Salg, Indkøb og logistik. De indbyggede B2B og B2C portaler sikrer sammen med POS løsningen og den mobile ordreoptagelses system optimal ordrehåndtering.”

”Udover en rigtig god løsning i IT’s Perfect Solution kan kunderne også nyde godt af Systemcenters unikke koncept IT-as-a-Service. Her er fungerer vi som virksomhedens eksterne IT afdeling. Det vil sige, at kunden har én kontakt og et support nummer til alt. Det kan være brancheløsningen IT’s Perfect Solutions, Økonomisystemet Dynamics NAV eller C5, Office 365, Hosting er virksomhedens webshops. Det giver tryghed.

Smykker båret af kendte og bred anderkendelse

Smykkerne er blevet båret af artister som eksempelvis David Bowie, Madonna, Rihanna, Robyn, J and Röyksopp. Virksomheden har haft redaktionel dækning fra magasiner som  Vogue, ID, Dazed and Confused, Elle, Another Magazine, Hunger, WAD, Marie Claire, L’officiel, New York Times, Wall Street Journal med flere.

Anderkendelser:
2013 Accesories brand of the year Costume Awards 2013.
2011 Accesories brand of the year Nåløyet 2011.
2011 Shortlisted UK Jewellery designer of the year 2011