Sketz – IT for Fashion

Sketz.dk blev grundlagt i 2011 med hovedsæde i Aarhus og har siden haft fokus på at hjælpe virksomheder i tekstil- og modebranchen med deres it-løsninger. Sketz begyndte i 2015 et samarbejde med Systemcenter, for at sikre sine kunder den bedst mulige it-løsning. Systemcenter er et it-konsulenthus med fokus på ERP- og økonomisystemer. Virksomheden huser 18 medarbejdere og blev grundlagt i 1997. Samarbejdet har derfor skabt en stor vidensbank med mange års erfaring. Systemcenter har siden 1997 arbejdet med virksomheder i alle brancher, men med baggrund i mode- og tekstil, har denne branche haft fokus fra start. Det ses med store kunder som Sand og Minimum.

I 2016 valgte Sketz at sælge sin it-aktiviteter til Systemcenter. I den sammenhæng valgte Sketz at outsource sine packshot-aktiviteter til FPS.dk. Med dette samarbejde kan Sketz fortsat levere packshots og derved hjælpe sine kunder med, at holde deres aktiviteter hos en samlet leverandør. FPS.dk har hovedsæde i Odense.

Sketz leverer i dag it-løsninger som ERP & ecommerce til hele Danmark, og har kunder i alle storbyer som København, Aarhus, Odense, Aalborg, Randers, Kolding og Vejle.

Et samarbejde der skaber værdi

Sketz er et samarbejde mellem virksomheder med ekspertise indenfor forskellige forretningsområder. Det der binder dem sammen, er en passion for at levere de bedste løsninger til mode- og tekstilbranchen.

Sketz it for fashion

Sketz har siden 2011 leveret it-løsninger til mode- og tekstilbranchen. Med et knivskarpt fokus på udelukkende denne branche, kan Sketz sikre sine kunder en effektiv løsning, de kan vokse med, samtidigt med en strategisk samarbejdspartner med blikket skarpt rettet mod branchen. Sketz blev oprettet i Aarhus, men flyttede i 2016 til Randers med Systemcenter.

Systemcenter Randers

Systemcenter er et konsulentfirma, som arbejder med konsulentydelser på økonomisystemer via produkter fra Microsoft Dynamics NAV og C5 2016. Systemcenter har stor erfaring med brancheløsninger indenfor bl.a. mode og tekstil. Systemcenter har ligeledes erfaring indenfor økonomistyring, lagerstyring, projektstyring og produktionsstyring.

Fashion Packshot Studio

FPS leverer packshots til mode- og tekstilvirksomheder over hele Danmark. FPS blev grundlagt som en integreret del af Sketz i 2011. I 2016 blev FPS udskilt som selvstændig virksomhed. FPS servicerer over 100+ brands. FPS.dk har hovedsæde i Odense.

Mission

Via innovative og værdiskabende løsninger, vil vi hjælpe modebranchen til at vækste. Vi kalder tanken: WE HELP FASHION

Vision

Sketz vil være det naturlige omdrejningspunkt i flertallet af Skandinaviske modevirksomheder.

Et engageret løsningshus for modebranchen

Igennem Sketz’ samarbejde er vi flere end 20 medarbejdere tilkoblet Sketz. Udfyld vores kontaktformular, hvis du gerne vil kontaktes af den helt rigtige medarbejder. Ellers kan du få direkte kontakt til en af vores nøglekontaktpersoner nedenfor.

Steen Rosborg Møller

NAV, itSuitsFashion & Pepperi
Ansvarlig for ERP, projekter & integration
Tlf.: +45 25 94 37 25

Claus N. Nørgaard

NAV, itSuitsFashion & Pepperi
Ansvarlig for ERP, Projekter & Integration
Tlf.: +45 25 94 37 23

Martin Kirstein

Packshots
Ansvarlig for Packshots / Lookbook
Tlf.: +45 60 25 99 99

Camilla Fabech Poulsen

Packshots
Tilbud på Packshots